Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Різне

Кореянки можуть похизуватися молодістю та красою навіть коли їм далеко за сорок. І це не дивно, оскільки вони мають секретний інгредієнт, який допомагає їм зберігати еластичність та здоров’я шкіри. Сьогодні корейська косметика досить популярна у всьому світі, але корейські жінки не обмежуються лише нею. Вони використовують один підручний засіб, який може зробити собі кожна жінка. Розповідаємо, що це за природний еліксир молодості та краси.

Рисова вода для краси та здоров'я шкіри

  • Очищення. Кореянки активно використовують рисову воду у догляді за своєю шкірою. Такий настій за рахунок свого природного походження чудово дає раду із очищенням шкіри, не завдаючи їй жодної шкоди. Також рисова вода зволожує шкіру і живить її, одночасно справляючись із очищенням. Корейські жінки просто настоюють воду, засипаючи у неї трохи рису, а тоді використовують цей засіб для збереження молодості своєї шкіри.
  • Живлення. Рисова вода, яку кореянки настоюють на рисових зернах, допомагає живити шкіру, також підходить для лікування сонячних опіків. Корейські жінки цим засобом також тонізують свою шкіру. Для цього потрібно ватним диском протерти шкіру обличчя двічі на день. Цього буде цілком достатньо, щоб шкіра мала сяйливий вигляд і була гладенькою.
  • Боротьба із жирним блиском. Рисова вода не лише заспокоює та живить шкіру обличчя, ще й запобігає появі прищів і матує шкіру, позбавляючи жирного блиску. Для цього потрібно зробити настій, а потім умиватися двічі на день. Або можна протирати шкіру обличчя, як тоніком, кожного дня. Тоді вона буде гладенькою і матовою.

Читайте також:

Які зимові сукні будуть на піку трендів 2024: від них не відірвати очей – вам точно сподобаються

Як правильно фарбувати волосся вдома: колір триматиметься більше 2 місяців

Ідеальний для свята і в будні: модний зимовий манікюр, який буде на піку популярності 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *