Названо стрижку, яка підходить абсолютно всім: зачіска, що буде на піку популярності 2024-го

Різне

Спеціалісти визначили безпрограшний варіант стрижки, який личить усім без винятку жінкам з будь-яким типом зовнішності. Ця зачіска розкриває унікальну красу кожної представниці прекрасної статі, вигідно підкреслює «потрібні» риси обличчя та природно маскує дрібні недоліки. До того ж ця стрижка реально омолоджує. Розповідаємо, яка зачіска пасує абсолютно всім типам обличчя та структури волосся.

Яка стрижка пасує всім жінкам за типом обличчя та структурою волосся

Стилісти й перукарі постійно експериментують із різними варіантами фарбування, укладання і стрижки волосся. Але вже понад двадцять років поспіль існує одна зачіска, яка має чудовий вигляд із будь-якою формою обличчя та структурою волосся. Ця стрижка – подовжений боб. Її придумали ще наприкінці двадцятого століття, і відтоді зачіска не втрачає своєї актуальності. Що не дивно, адже саме вона приховує всі недоліки і має гармонійний вигляд на локонах кожної жінки.

Боб дозволяє згладити квадратну щелепу, зробити риси обличчя плавнішими та максимально наблизити будь-яку форму овалу до еталонної. Стилісти одноголосно переконують – така зачіска буде доречною як на світському заході, так і в тренажерній залі. А отже, це універсальний варіант, якщо необхідно оновити імідж, але не вдається визначитися з вибором. Тоді варто, безсумнівно, вибирати подовжений боб.

Які бувають види стрижки боб

Лоб – це скорочена назва подовженого бобу або довгий боб. Це одна з найпопулярніших стрижок, яку роблять на волоссі середньої довжини.

Асиметричний боб – ця зачіска передбачає одну сторону довшу за іншу. Щодо довжини тут немає чітких правил.

Класичний боб – ця стрижка не має багатошаровості та екстремально нерівної текстури. Волосся однакове за довжиною, яке прикриває лінію щелепи та обіймає підборіддя.

Увігнутий боб – це зачіска А-силуету, коли волосся довше спереду, ніж ззаду.

Французький боб – суперкороткий варіант класичної стрижки.

Боб піксі – це поєднання французького варіанту та градуйованої стрижки. Ця зачіска відрізняється тим, що волосся за вухами і ззаду має меншу довжину. Укорочення цих областей дає ефект стрижки піксі.

Читайте також:

Округлюють обличчя і старять: ці стрижки не можна робити жінкам після 45-ти

Як зафарбувати сивину за допомогою відвару аптечної трави: один засіб – 6 різних кольорів

Волосся виросте до талії: рецепт домашньої маски із двох продуктів для довгих та міцних локонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *