Картопляні зрази з грибами: класичний рецепт

Другі страви
  1. Очищену картоплю посоліть, залийте водою і відваріть до готовності. Відвар злийте, а картоплю розімніть у пюре.
  2. Картопляну масу злегка остудіть. Додайте яйце та борошно. Перемішайте.
  3. Гриби та цибулю очистіть. Дрібно наріжте. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору. Остудіть.
  4. Формуйте зрази як пиріжки: покладіть начинку, защипніть краї і трохи притисніть. Обваляйте в панірувальних сухарях.
  5. Розігрійте в сковороді олію і викладіть зрази. Обсмажте на середньому вогні з кожного боку по 3-5 хвилин до появи рум'яної скоринки.

Поради:

  • Щоб картопляне тісто тримало форму, воно має бути досить крутим і пластичним, якщо воно занадто м'яке, то додайте столову ложку борошна.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *