В Україні погіршиться погода: які регіони накриє хуртовина

Події

У середу, 29 листопада в Україні погіршиться погода. У низці областей буде сильний вітер, а також мокрий сніг та навіть хуртовина. 

Про це йдеться у прогнозі Укргідрометцентру. 

За прогнозом синоптиків, в країні пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с. У південних областях місцями – до 25 м/с. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. 

На заході – вночі місцями будуть хуртовини, а на дорогах ожеледиця. У Закарпатській, Львівській, Волинській, Рівненській областях – значний сніг.

В Житомирській, Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Сумській та Харківській областях вдень прогнозують мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, а на дорогах – ожеледиця.

Тим часом в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях вночі та вранці дощитиме. 

Як повідомлялося, в ДСНС попереджають, що на високогір’ї Карпат можливе сходження лавин. 28-29 листопада у зв’язку з хуртовинами та снігопадами на високогiр'ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей очікується значна снiголавинна небезпека.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *