М’ясо з овочами, запечене у фользі: рецепт святкової страви
- Картоплю та цибулю очистіть і наріжте кружалцями.
- Печериці також наріжте кружальцями, перець – кільцями, а сир – пластинами.
- Свинину наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра і відбийте молоточком через харчову плівку.
- Лист фольги змастіть олією. Викладіть м'ясо, посоліть та посипте приправою. На м'ясо викладіть картоплю, цибулю, печериці, болгарський перець, майонез, сир і посипте сухарями. Загорніть у фольгу, щоб вийшов мішечок.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 200 градусів 40-50 хвилин.
Поради:
- Кожен шар трохи підсолюйте.
Читайте також: