Салат з курячим філе маринованими грибами та капустою: простий рецепт

Салати
  1. Куряче філе промийте та відваріть у приправі 30 хвилин після закипання. Остудіть і наріжте кубиками.
  2. Капусту дрібно нашаткуйте і злегка пам'ятайте руками.
  3. Сир натріть на великій тертці.
  4. На широку плоску страву викладайте салат: капуста, мариновані гриби. Змастіть майонезом. Куряче філе, майонез, гриби та засипте тертим сиром.
  5. Салату дайте настоятися кілька годин.
  6. Поради:
  • Майонез можна замінити сметаною.
  • Капусту можна замінити будь-якою свіжою зеленню

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *