“Інтер” завдяки красивим голам знищив “Наполі” та повернув собі лідерство у Серії А (відео)

Спорт

“Інтер” на виїзді розгромив “Наполі” у центральному матчі 14-го туру італійської Серії А. Поєдинок на стадіоні “Дієго Армандо Марадона” завершився з рахунком 0:3.

На старті зустрічі активніше діяли “партенопейці”, але сейви голкіпера Янна Зоммера дозволили “нерадзуррі” не пропустити.

Під завісу першого тайму підопічні Сімоне Індзагі відкрили рахунок у матчі. На 44-й хвилині після скидання від Ніколо Барелли ефектним ударом з-за меж штрафного забив Хакан Чалханоглу.

У другому таймі “Інтер” подвоїв свою перевагу. На 62-й хвилині Лаутаро Мартінес передачею знайшов Бареллу в карному майданчику неаполітанців, а той невимушено розібрався з двома захисниками та пробив повз воротаря господарів Алекса Мерета.

Наприкінці матчу міланський клуб відзначився утретє. На 85-й хвилині Маркус Тюрам розстріляв порожні ворота після прострілу Хуана Куадрадо.

Після цієї перемоги “Інтер” (35 очок) повернувся на перше місце у Серії А. “Нерадзуррі” відібрали лідерство в “Ювентуса” (33 бали), який 1 грудня обіграв “Монцу” (2:1). “Наполі” (24 пункти) опустився на п'яту позицію.

У наступному турі італійського чемпіонату “Інтер” 9 грудня прийме “Удінезе”. Днем раніше підопічні Вальтера Маццаррі на виїзді зіграють проти “Ювентуса”.

Читайте також:

Ефектний гол Малиновського та асист Коваленка: “Дженоа” та “Емполі” поділили очки у Серії А (відео)

Досі непереможні: “Баєр” врятувався від поразки проти “Боруссії” Дортмунд у Бундеслізі (відео)

“Манчестер Сіті” у божевільній “перестрілці” втратив перемогу над “Тоттенгемом” в АПЛ (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *