Депутат Київради про зупинку метро на Теремки: “Через піар Януковича з Азаровим страждатимуть кияни та міський бюджет”

Київ

Зараз через піар Януковича з Азаровим страждатимуть кияни і міський бюджет. Про це повідомив у Facebook депутат Київради Дмитро Білоцерковець.

«Астанавітєсь! (с) Бачу, несеться по метро. Просто нагадаю: станції метрополітену, які щойно закрили на ремонт, десять років тому відкривали «крєпкі господарники» Янукович та Азаров. Банда Януковича прийшла до влади в 2010 році і їм треба було показувати швидкий результат – терміново відкривати станції метро. І пофігу було на те, що гідроізоляцію не встигли зробити. Зараз через піар Януковича з Азіровим страждатимуть кияни і міський бюджет. Але полагодимо. Буде працювати», – заявив Дмитро Білоцерковець.

Депутат зазначив, що нинішня ситуація стала наслідком неякісно виконаних проєктних і будівельних робіт.

«Жага швидкого результату, найімовірніше, позначилася на проєктуванні та будівельних роботах, що не могло не відобразитися на стані конструкцій. На папері, вірогідно, все було ок, але ми ж розуміємо, що головне було відзвітувати», – наголосив Білоцерковець.

За його словами, щоб зрозуміти реальний стан конструкцій метрополітену, буде проведено експертизу.

«Наскільки там начудили Янукович, Азаров і ко, які будували й запускали в експлуатацію ці станції, будемо знати лише за результатами експертизи», – сказав він.

Як повідомлялося, сьогодні було зупинено рух поїздів метро на ділянці між станціями «Деміївська» та «Теремки». Це було зроблено з міркувань безпеки пасажирів через підтоплення тунелів. Поїзди на «синій» гілці Київського метрополітену курсують між станціями «Либідська» і «Героїв Дніпра».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *