Про що свідчить потужна “бавовна” у Макіївці: пояснення експерта

Війна

ЗСУ тримають під вогневим контролем тилову логістику окупаційних військ, тому завдають ударів по місцям розташування особового складу – це пункти постійної дислокації та польові склади з БК.

Про це в ефірі FREEДОМ заявив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгірьов, коментуючи інформацію про вибухи у Макіївці.

За його словами, така тактика характерна для всієї окупованої території Луганської та Донецької областей.

Снєгірьов нагадав, що цього тижня було завдання удару по нафтобазі в окупованому Луганську. Це зменшило можливості РФ у момент контрнаступу на Лиманському напрямі.

Крім того, було завдано кількох ударів по тилових базах росіян на території окупованої Луганської області. Зокрема, йдеться про удари по пунктах постійної дислокації росіян у Лисичанську, Рубіжному та Кремінній.

“Причому в Кремінній сама окупаційна “адміністрація” відзначає велику кількість так званих “санітарних втрат”. Це як “тррьохсоті”, так і “двохсоті”, — безповоротні втрати серед особового складу окупаційних військ. Подібний характер завдання ударів свідчить про високу координацію розвідувального співтовариства України”, – підсумував Дмитро Снєгірьов.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 грудня, в окупованій Макіївці Донецької області пролунали сильні вибухи, після чого спалахнула пожежа. У місцевих пабліках пишуть, що після прильоту горить нафтобаза.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали в Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *