“Кривбас” втратив перемогу над “Зорею”, але пішов на зимову паузу лідером УПЛ (відео)

Спорт

“Кривбас” на своєму полі зіграв унічию із “Зорею” в матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок у Кривому Розі завершився з рахунком 2:2.

На 10-й хвилині зустрічі господарів вивів уперед Олег Кожушко. На 40-й хвилині підопічні Юрія Вернидуба подвоїли свою перевагу в рахунку – відзначився Андрій Понєдєльнік.

Однак луганцям вдалося оформити камбек. На 42-й хвилині Едуардо Герреро скоротив відставання “Зорі” до мінімуму. А в другому таймі підопічні Юрій Коваля вирвали нічию завдяки голу Арсенія Батагова на 78-й хвилині.

Огляд матчу “Кривбас” – “Зоря”

Незважаючи на втрату очок, “Кривбас” (34 бали) повернувся на перше місце в чемпіонаті України. Команда Вернидуба стала “зимовим чемпіоном” УПЛ, оскільки випереджає “Дніпро-1” за додатковими показниками. “Зоря” (12 пунктів) залишила зону вильоту, піднявшись на 14-те місце.

На цьому для криворіжців і луганців перша частина чемпіонату завершена. Після зимової перерви турнір поновиться 24 лютого (базова дата). Тоді “Кривбас” на виїзді зіграє проти ЛНЗ, а “Зоря” поміряється силами з “Ворсклою”.

Читайте також:

Пенальті за гру дупою та гол-шедевр: “Шахтар” із суддівським скандалом обіграв “Верес” в УПЛ (відео)

“Дніпро-1” зіграв унічию з “Поліссям” та одноосібно очолив турнірну таблицю УПЛ (відео)

Український футбол на ТБ: де дивитися Полісся – Дніпро-1, Динамо – Оболонь та інші матчі 17-го туру УПЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *