Яка ситуація на фронті та чого очікувати від окупантів: експерт розповів про оборону росіян

Війна

На фронті зараз є дві найгарячіші точки – це Бахмут та Авдіївка. На інших ділянках російські окупанти тиснуть не настільки сильно, як на цих напрямках.

Про це повідомив військовий експерт і засновник БО “Реактивна пошта” Павло Нарожний.

“Ми зараз на фронті бачимо дві найбільш гарячі точки – це Бахмут та Авдіївка. На всіх інших ділянках фронту ворог не так тисне на нас, як на цих ділянках. Другий напрямок такий серйозний – це Куп’янсько-Лиманський напрямок… На півдні ворог буде стояти в стратегічній обороні на цій побудованій “лінії  Суровікіна” і атакувати він буде дійсно схід України. Але не треба забувати, що та сама Авдіївка тримається від 2014 року. Під Бахмутом у ворога якихось більш-менш значних успіхів немає”, – наголосив Павло Нарожний.

Він також додав, що під Бахмутом українська армія звільнила всі панівні висоти і ці панівні висоти ворогові треба штурмувати. Проте це робити окупантам дуже важко.

“Крім того, це степ, а в степу проводить будь-які наступальні дії – це дуже важко, тому що помітна будь-яка техніка на великій відстані… Будь бої, але вони будуть більше в форматі такому, як ведуться зараз, тобто оці нескінченні хвилі, нескінченні “м’ясні атаки”, але якийсь такий прорив, десь сформувати якесь ударне угруповання і прорвати якусь ділянку фронту – це наразі нереально”, – підкреслив військовий експерт.

Нагадаємо, що в Бєлгородській області заговорили про значні втрати в підрозділах ЗС РФ поблизу Бахмута.

Читайте також провідні новини дня:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *