Яловичина, запечена з яблуками: простий, але ефектний рецепт

Другі страви
  1. Яловичину промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте шматочками, посипте приправою і обсмажте на олії з обох боків на сильному вогні 10 хвилин.
  2. Викладіть у форму для запікання.
  3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
  4. Яблука наріжте невеликими скибочками, видаливши серцевину.
  5. Обсмажте цибулю у тій же сковороді, де готувалося м'ясо, додайте яблука. Обсмажуйте, поки цибуля не стане золотистою, потім додайте гірчицю, сіль, перець, воду та вино. Перемішайте та вилийте в м'ясо.
  6. Форму накрийте фольгою та відправте в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
  7. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин до зарум'янювання м'яса.

Поради:

  • Яблука використовуйте кисло-солодкі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *