Атака дронами на Київ: які наслідки ударів та що кажуть потерпілі (фото, відео)

Ексклюзив ТСН

За останні шість днів лише на Київ росіяни вже втретє запустили безпілотники. Один із них пошкодив горішні поверхи багатоповерхівки. Це сталося за сотню метрів від будинку, в який у перші дні повномасштабного вторгнення влучила російська ракета.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Інни Лебеденко.

У Києві вночі окупанти атакували дронами багатоповерхівку. Жителі будинку Вадим із Марією вже встигли все прибрати. Їхня квартира саме з того боку, куди влучив дрон.

“Ми були вдома, але зовсім в іншому крилі”, – розповідають люди.

Через російський дрон у багатоповерхівці пошкоджений дах і квартири на горішніх поверхах. У трьох – часткове руйнування стін, ще у трьох – вибиті вікна.

У цьому ж будинку мешкає й телеведучий марафону “Єдині новини” Андрій Ковальський із дружиною та двома дітьми.

“Назарчик і Полінка вже спали. Я була тут у залі і почула страшенний гуркіт, побачила реально, що на нашу квартиру летить “Шахед”. Звук посилювався, я зрозуміла, шо він таки сюди летить”, – згадує потерпіла Тетяна Хитрик.

Врятувалася, каже, завдяки тому, що перебігла до кімнати сина. Тоді пролунав вибух. Жінка каже, що її родина дивом вижила, і вони й досі не можуть усвідомити того, що сталося.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ❗ Пережите не усвідомлюють і досі! Мешканці будинку, куди влучив дрон, пригадали жах події

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 22 грудня влаштували масовану атаку безпілотниками по Україні. Уламки збитих дронів упали в трьох районах Києва, завдавши руйнувань. Так, без квартири залишився відомий ведучий телеканалу ICTV і телемарафону Андрій Ковальский.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *