Діти Ірини Білик: чим займаються та де перебувають сини співачки під час війни

Гламур

В української співачки Ірини Білик було доволі бурхливе особисте життя.

Виконавиця мала чотири неофіційних шлюби та один раз офіційно була заміжньою. А от дітей в артистки лише двоє. Старшого сина знаменитість народила наприкінці 1990-х років, а от молодший з’явився на світ 2015 року за допомогою сурогатного материнства.

Ірина Білик вкрай рідко показує своїх дітей у фотоблогу, а особливо після початку повномасштабної війни, та майже нічого про них не розповідає. Редакція сайту ТСН.ua пропонує дізнатися, де ж зараз перебувають сини артисти, чим вони займаються та який мають вигляд.

Старший син співачки Гліб Оверчук

Свого первістка Ірина Білик народила 18 червня 1999 року. Батьком хлопця став другий фактичний чоловік виконавиці – манекенник Андрій Оверчук, із яким вона перебувала у стосунках від 1998 року до 2002.

Зараз їхньому спільному сину Глібу 24 роки. Юнак перебуває за кордоном, в Instagram зазначається, що наразі обліковий запис розташований в Іспанії. Ймовірно, саме там і живе Гліб.

Син Ірини Білик майже пішов стопами зіркової мами. Гліб теж зайнявся музикою, але його приваблює стиль не поп, а рок. Хлопець навіть є учасником гурту, де він грає на барабанах або гітарі. Час від часу музиканти дають невеличкі концерти.

Зовнішність у Гліба, як у справжнього рокера. Хлопець, у якого худорлява статура, відростив довге волосся та набив татуювання.

В особистому житті у 24-річного Гліба теж вже добре. Він перебуває у стосунках з дівчиною-іноземкою на ім’я Карла. Судячи з їхнього фотоблогу, пара разом вже близько року.

До речі, про війну в Україні Гліб теж не забуває. Хлопець у фотоблогу публікує воєнні новини, а також робить репости благодійних зборів. Окрім того, музикант за кордоном ходить на мітинги на підтримку України.

Молодший син співачки Табріз Ахмадов

Вдруге Ірина Білик стала мамою 8 грудня 2015 року. Син артистки Табріз з’явився на світ за допомогою сурогатного материнства. Батько хлопчика – фотограф Аслан Ахмадов, з яким співачка перебувала в офіційному шлюбі від 2015 року до 2021.

Раніше артистка доволі часто показувала Табріза в соцмережах, після початку повномасштабної війни Ірина Білик майже нічого не розповідає про сина.

Нині хлопцеві вісім років, він навчається в другому класі. До повномасштабної війни в Україні Ірина Білик планувала віддати сина до школи Монтессорі. Однак наразі він перебуває за кордоном, де скоріше за все, і навчається. Ймовірно, Табріз живе в Іспанії, адже в Instagram вказується, що акаунт артистки найчастіше розташований саме там.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *