Jerry Heil через рік після того, як зламала ребро, розповіла про стан здоров’я

Гламур

Українська співачка Jerry Heil, яка нещодавно розповіла про свого бойфренда-іноземця, поділилася, як себе почуває через рік серйозного травмування ребра.

У своєму фотоблогу співачка розповіла, що за цей період вона відчувала сильні болі в ребрах. Втім, до медиків з проблемою не зверталася. І зрештою, після тривалих дорікань на здоров'я, Джері пішла на реабілітацію.

“Нещодавно був рік, як я зламала ребро – і тільки зараз я вирішила піти на реабілітацію. Навіщо я рік ходила з цим болем”, – написала виконавиця.

Зокрема, знаменитість відвідує спеціальні лікувальні масажі й робить процедуру голковколювання. Як повідомила Jerry Heil, реабілітаційні процедури допомогли їй позбутися спазму у м'язах, який супроводжував її цілий рік.

“Голки в м'язи – це максимально неприємно, але це те, що позбавило мене спазму, від якою жодні масажі не могли врятувати цілий рік!”, – поділилася Джері.

Нагадаємо, виконавиця Jerry Heil наприкінці 2022 року невдало впала в оркестрову яму просто під час свого сольного концерту в Тернополі. Тоді артистку терміново госпіталізували. Після обстеження у неї виявили зламане ребро.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *