Вночі Росія атакувала безпілотниками південні області: де сталися влучання

Війна

Армія Російської Федерації вночі проти 26 грудня знову атакували південь України безпілотниками. Сталися влучання Shahed на Одещині та Миколаївщині.

Про це повідомили Сили оборони півдня України. 

“На Одещині і Миколаївщині у виснажливі бойовій роботі не вдалось уникнути влучань”, – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Одеському районі загарбники поцілили по відкритій території одного з інфраструктурних об'єктів. На місці “прильоту” виникло займання. Його оперативно ліквідовано. Люди не постраждали. 

У Миколаївській області сталося влучанням у промисловий об'єкт. Внаслідок атаки російської армії було пошкоджено складські будівлі. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Сили оборон наголошують, що росіяни атакували південь країни з тимчасово анексованого Криму і східного узбережжя Азовського моря. Відбулося дві хвилі атаки, що тривали дві та чотири години. Сили ППО знищили дев'ять ударних БпЛА типу “Shahed-131/136”: по чотири в Одеській та Миколаївській областях, а також один – на Херсонщині.

Як повідомлялося, Росія вдарила по Україні дронами. Від вечора 25 грудня до пізньої ночі 26 грудня окупаційна армія атакувала 19 безпілотниками Shahed. Сили ППО знищили 13 дронів.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *