56-річна Памела Андерсон без жодної краплі косметики розповіла про свою улюблену хатню справу

Гламур

Американська акторка та модель Памела Андерсон постала у своїй природній красі й розповіла, яка хатня справа її захоплює найбільше.

Так, знаменитість любить займатися пранням речей. У своєму фотоблогу вона постала на березі моря й показала, як розвішує білизну. Перед тим Андерсон показалася у кімнаті для прання з кошиком з брудними речима. І зізналася, що для неї така рутинна робота – “час для себе”.

До того ж зірка поділилася зі своїми шанувальниками, що процес прання для неї слугує медитацією. Так, вона перетворює хатню роботу на своєрідний ритуал. За словами Памели, вона любить вмикати музику та насолоджуватися спокоєм. У перерві може собі дозволити горнятко кави або легкий алкогольний напій.

Цікаво, що випрану білизну знаменитість вивішує здебільшого поблизу моря на гілках дерев.

“Кімната для прання – це моє місце щастя. Ритуал турботи про себе… Горнятко міцної кави… Інколи Rosé… Я вмикаю музику на програвачі та просто насолоджуюся цим. Якщо цього процесу не уникнути, то нехай вже це буде зроблено весело”, – розповіла Памела.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча Маша Єфросиніна також продемонструвала свою природну красу. Знаменитість показалася до та після макіяжу й приголомшила своїх шанувальників.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *