Розбираємося, як носити джинси взимку, щоб мати стильний вигляд і не прославитися простачкою

Різне

Джинси можна назвати найуніверсальнішою річчю, адже їх можна носити з чим завгодно і куди завгодно. Але взимку збирати дійсно стильні образи з джинсами доволі складно, адже потрібно враховувати кілька важливих правил.

Правило №1: геть рвані джинси

Хоча такі моделі доволі популярні й модні, але їх краще залишити для весни чи літа. Хоча багато дівчат вважають, що краса потребує жертв, однак червоні від морозу ноги ще нікому не додали привабливості. До того ж носити рвані джинси за прохолодної погоди не надто доречно.

Правило №2: геть голі кісточки

Звісно, за допомогою підвороту можна зробити ніжки візуально стрункішими, однак оголювати кісточки так само недоречно взимку, як і носити рвані моделі. Тим більше, що це руйнує весь баланс зимового образу. Уявіть, зверху об'ємний пуховик, шапка й шарф, а внизу — вкорочені джинси. Тому якщо є проміжок між взуттям і штаниною, завжди обирайте теплі шкарпетки чи колготи. А ще можна придбати джинси повної довжини, які прикриватимуть п'ятку або половину підбора, якщо ви носите таке взуття.

Правило №3: геть дивні колготки

Якщо ви все ж вирішили не приберігати рвані джинси до теплого сезону і носите під ними теплі колготи, ця порада для вас. Треба бути дуже уважною, підбираючи колготи. Краще одразу відмовитися від бежевих, які імітують шкіру, та моделі в сіточку (взимку вони не актуальні). Тренд цього сезону — червоні, помаранчеві, білі колготи. Краще обирати відтінок, який вже є у вашому образі, так ви створите гармонію.

Правило №4: геть вузькі джинси на халявах взуття

Загалом вузькі джинси вже не перший сезон вважаються не модними. Але ще їх часто натягують на халяви взуття, особливо чобіт, чим роблять щиколотки візуально ширшими. Такі образи мають просто катастрофічний вигляд. Щоб виправити ситуацію, обирайте прямі моделі, які вільно “лягають” на взуття, або ботфорти з широкими халявами, щоб у них можна було заправити вузькі джинси.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *