23-річна дружина Остапчука зізналася, чи не боїться, що він її покине, як своїх колишніх

Гламур

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська чесно зізналася, чи не боїться, що ведучий може її покинути як своїх попередніх обраниць.

23-річна кохана зірки поспілкувалася з підписниками в Instagram і відповіла на запитання, які найбільше їх хвилюють. Зокрема фани поцікавилися у Катерини, чи часто їй пишуть про те, що Остапчук може її покинути як своїх колишніх дружин.

На що Полтавська відповіла, що в сучасному світі завершити стосунки може не лише чоловік – якщо її щось не влаштовуватиме, вона теж може піти:

“Тільки дегенерати не розуміють, що для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя, це – нормально. Наче ви у своїх перші. І це у вашому світі лише чоловік може завершити стосунки. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду. Я не в стані “останнього шансу”, дівчата. Все в мене буде добре в будь-якому випадку”, – написала Полтавська.

Також дружина Остапчука поділилася, що для неї є неприпустимим у стосунках. Зокрема, Катерина ніколи не пробачить фізичне насильство, зраду, брехню і жадібність.

Зазначимо, що Катерина Полтавська – третя офіційна дружина Володимира Остапчука. Його першою дружиною була Олена Войченко, з якою він пробув у шлюбі 12 років і від якої має двох дітей. Другою дружиною стала Христина Горняк.

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська емоційно прокоментувала всиновлення Наталією Могилевською двох дівчаток з дитбудинку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *