У Харкові показали ракети, якими Росія атакувала місто (фото)

Війна

У Харкові прокурори та відповідні фахівці провели огляд уламків російських ракет, якими ворог завдав ударів по місту 2 січня. Російське залізяччя зняли на фото.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Прокуратура спільно з іншими відомствами встановлює країну виробництва ракет, якими російські війська влаштували по Харкову атаку 2 січня. Задля цього 5 січня прокурори спільно зі слідчими та експертами провели додатковий огляд уламків ракет.

“Мета слідчої дії — перевірити версію щодо виробництва вказаних ракетних боєприпасів за межами рф. Відомості, отримані під час додаткового огляду, будуть надані експертам для проведення комплексної судової вибухо-технічної, військової експертиз”, – йдеться в заяві відомства.

Читайте провідні новини дня:

У прокуратурі нагадали, що вранці 2 січня російські окупанти влаштували масований ракетний удар по цивільних обʼєктах центральної частини Харкова. Було зафіксовано три влучання ракет у Шевченківському районі. Внаслідок атаки загинули двоє людей, ще 62 особи зазнали поранень і травм.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Поклала сина у ванну і впала на нього від вибухової хвилі! Жінка з Харкова розповіла, як усе було!

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *