Оселедець у гірчично-оцтовій заливці: рецепт смачної закуски

Закуски
  1. Оселедець очистіть. Видаліть нутрощі та голову. Відокремте філе від кісток. Наріжте порційними шматочками.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. Для заправки олію змішайте з яблучним оцтом, французькою гірчицею. Додайте цукор та чорний перець. Перемішайте.
  4. Оселедець викладіть на оселедницю. Цибулю викладіть зверху риби та полийте заправкою. Заберіть на пару годинників у холодильник, потім подайте до столу.

Поради:

  • Страву можна подавати за 30 хвилин.
  • Яблучний оцет можна замінити звичайним.
  • Замість звичайної олії можна використовувати запашну.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *