Все речове забезпечення Збройних сил відбуватиметься через Prozorro, — гендиректор оператора тилу Жумаділов

Економіка

Про це було заявлено на пресконференції “Легка промисловість – за прозорі закупівлі: українському захиснику – українську форму!”, яка відбулася в Інтерфакс-Україна.

Також Жумаділов прокоментував інформацію, що на початку січня Державний оператор тилу уклав кілька договорів за переговорною процедурою (без відкритих торгів у Prozorro).

“Прямі договори ми (Державний оператор тилу, – ред) застосували у виключних випадках, по тому, що нам було вказано як потреби січня, на лютий воно не може бути перенесено, цю потребу ми отримали в останній декаді грудня. Ми зайшли в прямі договори як виняток. Все те що планово (закуповується для війська, – ред.) і надалі буде торгуватися у ProZorro”, заявив він.

Довідка. Державний оператор тилу” – Державне підприємство Міністерства оборони України “Агенція закупівель у сфері оборони” створене 2022 року, восени 2023 року уповноважено Міністерством оборони на здійснення закупівель та укладення державних контрактів (договорів) на закупівлю нелетальних товарів, робіт і послуг оборонного призначення для забезпечення ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *