Є два варіанти: голова Комітету із нацбезпеки розповів про долю проєкту про мобілізацію 

Події

Комітет з нацбезпеки пропонує два варіанти розвитку щодо проєкту про посилення мобілізації – рекомендувати ухвалити законопроєкт у першому читанні із урахуванням рекомендації, другий – запропонувати уряду його відкликати.

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони, нардеп від “Батьківщини” Олександр Завітневич в ефірі Радіо Свобода.

За його словами, станом на 10 годину керівники фракцій та груп Верховної Ради зустрічаються з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним щодо законопроєкту про мобілізацію. Потім заплановане засідання комітету ВР з питань нацбезпеки.

“Якщо уряд відкличе, у нього практично є новий текст і, я думаю, що вони до п’ятниці вже внесуть новий текст, який ми напрацьовували цілий тиждень. І я думаю, що наступного тижня може бути і Комітет, і позачергова сесія. Тобто розвиток таких подій я безпосередньо передбачаю”, – каже Івченко.

Нагадаємо, за даними народного депутата Ярослава Железняка, на 11 січня заплановане голосування у першому читанні законопроєкту про посилення мобілізації

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *