Зірки “Кварталу 95” Кошовий, Пікалов з Крупіним допомогли захисникам і відвідали військові госпіталі

Гламур

Актори Студії “Квартал 95” Євген Кошовий та Олександр Пікалов разом зі співаком Мішею Крупіним відвідали Чернігів з благодійною місією.

Там вони передали низку необхідних речей чернігівським захисникам, через землі яких першими пролітають ворожі дрони. Зокрема, зірки привезли тепловізор, цифрову радіостанцію, пікап і спеціальний планшет. Це допоможе підрозділу мобільних вогневих груп вести потужнішу боротьбу з окупантами.

“Повернулися з незламного Чернігова. Передали чернігівським військовим пікап, тепловізор, цифрову радіостанцію та планшет зі спецпрограмою. Це все піде для формування підрозділу мобільних вогневих груп для боротьби з російськими “шахедами”. Чернігівська область одна з перших “зустрічає” ворожі дрони і дуже важливо, щоб наші захисники мали все необхідне для того, щоб їх нищити”, – йдеться в Instagrаm Студії “Квартал 95”.

Також знаменитості розповіли, що відвідали з виступами два військові госпіталі у Чернігові задля вияву вдячності й підвищення бойового духу військових і медиків.

“Євген Кошовий, Олександр Пікалов разом з Мішею Крупіним та Андрієм Голованем виступили перед нашими героїчними військовими у двох госпіталях. Щоб підтримати наших захисників та захисниць, підняти бойовий дух та ще раз подякувати за захист. Слава Україні! Слава нашим героям!”, – зазначила Студія “Квартал 95”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *