Вибухи у російському Воронежі: які наслідки та що було ціллю безпілотників

Ексклюзив ТСН

У Росії напередодні у різних населених пунктах пролунали вибухи. “Бавовна” стала причиною надзвичайного стану у Воронежі.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Катерини Федорченко.

У Воронежі росіяни бідкаються на наліт безпілотників та падіння їхніх уламків на будинки. 

“Моя дитина поповзла з дивана на ліжко, а потім пролунав такий звук, ніби їде мотоцикл чи машина, після – вибух і спалах. Я схопила дитину, скрізь були осколки і дим. І ми його схопили – і до комірки!”, – заявила громадянка держави-агресорки. 

Через атаку безпілотників влада міста запроваджує режим надзвичайної ситуації, звітує про збиття 5 та перехоплення ще 3 дронів. Уламки одного з них пошкодили вікна і балкон у житловому будинку. Мешканців відселяють до найближчої школи.

Імовірна ціль цієї атаки насправді військова – неподалік розташований аеродром “Балтимор”. Там базуються бомбардувальники Су-34, які Росія використовує для атак на нашу державу. Чи вразив якийсь із дронів летовище, поки що незрозуміло, адже російська влада традиційно надає неправдиву інформацію про пошкодження. Втім, місцеві ЗМІ нарахували в районі летовища півтора десятка вибухів – більше, ніж заявлену кількість дронів.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео:  У Бєлгороді гучні вибухи, а в Пензі зникло світло

Нагадаємо, СБУ спіймала зрадника, який наводив ракети РФ на житлові будинки

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *