Ексчоловік Ані Лорак показав палкі поцілунки з новою обраницею у вечірньому Києві

Гламур

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу, вийшов на романтичне побачення зі своєю новою дівчиною Анастасією після повернення до України.

Так, парочка показалася у Києві. Вочевидь, Мурат з коханою сходили на спільну вечерю. А після неї закохані вирішили не приховувати своїх почуттів одне до одного. Зокрема, Анастасія у своєму фотоблогу запостила кадри, де у червоному обтислому костюмі застрибує на бізнесмена, а той, тримаючи дівчину на руках, пристрасно її цілує.

Потім Налкакіоглу з обраницею вирушили на нічну прогулянку містом. Так, у машині вони танцювали, обіймалися й палко цілувалися, допоки хтось їх знімав на задньому сидінні.

Зазначимо, з початку року після тривалих подорожей за кордоном пара офіційно підтвердила стосунки й часто публікує у соцмережах пікантні знімки.

Нагадаємо, нещодавно турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу показав, як минув їхній з донькою та новою обраницею відпочинок у Дубаї. І відповів, чи вдалося поладнати 12-річній Софії з моделлю Анастасією.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *