“Челсі” з Мудриком взяв нищівний реванш у суперника та вийшов до фіналу Кубка англійської ліги (відео)

Спорт

“Челсі” українського вінгера Михайла Мудрика розтрощив “Мідлсбро” у матчі-відповіді півфіналу Кубка англійської ліги. Поєдинок на стадіоні “Стемфорд Бридж” у Лондоні завершився з рахунком 6:1.

У першій зустрічі лондонський клуб сенсаційно програв представнику Чемпіоншипу (другого англійського дивізіону – прим.) з рахунком 0:1, тому на домашній арені зобов’язаний був виправляти своє становище.

Ще в першому таймі підопічні Маурісіо Почеттіно забили чотири м’ячі й таким чином не лише відновили паритет у двоматчевому протистоянні, а й зробили серйозну заявку на вихід до фіналу.

На 15-й хвилині автоголом візначився півзахисник гостей Джонатан Хаусон, після чого результативні удари завдавали Енцо Фернандес (29-та хвилина), Аксель Дісасі (36-та хвилина) та Коул Палмер (42-га хвилина).

У другому таймі “сині” продовжили громити суперника. На 77-й хвилині Палмер оформив дубль, а через чотири хвилини Ноні Мадуеке забив шостий гол у ворота “Мідлсбро”.

Підопічні Майкла Карріка зуміли відповісти лише голом престижу, автором якого на 88-й хвилині став Морган Роджерс.

Мудрик вийшов у стартовому складі “Челсі” та провів на полі перший тайм, одразу після якого українця замінив Мадуеке. На 12-й хвилині матчу Михайло заробив жовту картку.

Огляд матчу “Челсі” – “Мідлсбро”

Таким чином, за сумою двох поєдинків “пенсіонери” розбили “Боро” з рахунком 6:2 та вийшли до фіналу Кубка англійської ліги, де зіграють з переможцем пари “Фулгем” – “Ліверпуль”.

Свого суперника у фіналі турніру Мудрик і Ко дізнаються 24 січня, коли відбудеться матч-відповідь між “дачниками” і “мерсисайдцями”. У першій грі “Ліверпуль” вдома за три хвилини здійснив камбек і переміг з рахунком 2:1.

Читайте також:

“База розбита вщент”: київський футбольний клуб показав жахливі наслідки ракетного удару РФ (відео)

АПЛ: результати матчів 21-го туру чемпіонату Англії з футболу, турнірна таблиця

Помер найкращий бомбардир в історії збірної Італії з футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *