Ігнат розповів, скільки літаків Іл-76 залишилося в Росії

за кордоном

Агресорка Росія має на озброєнні близько сотні літаків Іл-76. Вони перевозять різні вантажі, зокрема й військового характеру.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

“У нас теж є такі літаки на озброєнні. Військово-транспортна авіація, яка базувалася в Мелітополі. Це літаки потужні, важкі, по всьому світу літають. Вони перевозять вантажі й військового характеру, й інші. Росія має близько сотні таких літаків”, – сказав Ігнат.

За його словами, для росіян “життя пілотів і один чи два літаки не є якоюсь серйозною втратою в їх нелюдському кривавому режимі”.

“Ви бачили історію з ПВК “Вагнер”. Скільки “вагнерівці” поклали літальних апаратів. Там взагалі дивуєшся, що Росія не буде відповідно оплакувати чи жалкувати за втраченим”, – каже речник Повітряних сил.

Нагадаємо, 24 січня у Бєлгородській області РФ упав літак Іл-76. Інцидент стався в Корочанському районі в селі Яблуново.

Російські пропагандисти та Міноборони країни-агресора поширили інформацію, що нібито на борту перебували українські військовополонені, яких перевозили для обміну. Тим часом українське ГУР утримується від коментарів щодо оприлюднених Росією списків українських полонених, які нібито могли перебувати на борту літака.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *