Маринована бринза з маслинами: простий рецепт оригінальної закуски

Закуски
  1. Бринзу наріжте кубиками. Часник – великими часточками. Лимон промийте і обдайте окропом, а цедру лимона натріть на тертці.
  2. У чисту банку викладайте, чергуючи шарами, бринзу, маслини, цедру лимона, часник, суміш трав, паприку, перець горошком і пластівці чилі.
  3. Залийте гарячою (але не кип'яченою) оливковою олією. Накрийте кришкою, струсіть. Поставте в холодильник на день маринуватися.

Поради:

  • Олію можна використовувати соняшникову.
  • Маслини можна замінити оливками.
  • Маринувати в такий спосіб можна й інші сири, аналогічні за структурою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *