Періс Гілтон на подвір’ї свого маєтку відсвяткувала перший день народження сина

Гламур

Американська світська левиця Періс Гілтон гучно відсвяткувала перший рік життя свого сина Фенікса.

17 січня синові знаменитості виповнився рік. З цієї нагоди днями Періс влаштувала справжню дитячу вечірку в казковому світі. Для першого дня народження Фенікса бізнесвумен обрала пишну синю сукню й корону. А малюк на власному святі постав у білій футболці, штанях і кепці. Також мама з сином одягли білі сонцезахисні окуляри.

Свято було організовано у стилі мешканців підводного царства й мало назву “Ті, що живуть під водою”. Місцем святкування зіркова мама обрала задній двір власного розкішного маєтку. На кадрах видно безліч декорацій, кульок, арок і блискіток.

Ба більше, на подвір'ї розмістився контактний дитячий зоопарк, де можна було погодувати тварин. А територією часто прогулювалися коні й поні. Також діти мали змогу зануритися у великий басейн з пластмасовими блакитними кульками.

Гілтон подбала і про музику на святі. Діджеї вмикали саундтрек з мультфільму “Русалонька” й занурювали гостей у ще кращу атмосферу.

“Це перший день народження Фенікса, і в нас тематика – “Ті, що живуть під водою”. Я так схвильована. Усе своє життя я влаштовувала незабутні вечірки, а тепер настав час зробити таку для мого маленького хлопчика. Це такі особливі миті”, – поділилася світська левиця у фотоблогу.

До слова, на дні народженні Фенікса можна було побачити безліч запрошених зірок. Так, розділити щасливі миті завітали Ленс Басс, Румер Вілліс, Келлі Осборн зі своїми дітьми і багато інших.

Зазначимо, Фенікс народився в січні 2023 року за допомогою сурогатного материнства, як і його сестра Лондон майже через рік після його появи. А нещодавно Періс Гілтон пояснила, чому не народжувала сама.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *