Допомогли два вилучення у суперника: “Челсі” з Мудриком розгромив “Тоттенгем” в матчі АПЛ (відео)

Спорт

“Челсі” українського вінгера Михайла Мудрика на виїзді обіграв “Тоттенгем” у заключному матчі 11-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) – 1:4.

Поєдинок вийшов надзвичайно багатим на різні події. Уже на шостій хвилині гри “шпори” повели в рахунку зусиллями Деяна Кулусевскі. Через вісім хвилин Сон Хин Мін міг подвоювати перевагу команди Ангелоса Постекоглу, але гол південнокорейця було скасовано через офсайд.

На 21-й хвилині “сині” відповіли влучним ударом Рахіма Стерлінга, але після перегляду відеоповтору головний арбітр зустрічі Майкл Олівер скасував взяття воріт. Водночас рефері зафіксував фол з боку захисника “Тоттенгема” Крістіана Ромеро у штрафному майданчика та призначив пенальті, а також показав аргентинцю пряму червону картку.

З 11-метрової позначки ударом від стійки рахунок зрівняв півзахисник “Челсі” Коул Палмер.

На старті другого тайму “шпори” залишилися удев'ятьох. На 55-й хвилині Ієнома Удогі грубо пішов у підкат неподалік від власного штрафного, за що отримав другу жовту картку.

На 58-й хвилині головний тренер “Челсі” Маурісіо Поччетіно випустив на поле Мудрика, який розпочав матч на лавці для запасних. Українець вийшов на заміну замість Енцо Фернандеса.

“Тоттенгему” вдавалося непогано діяти у захисті, а одним з героїв поєдинку став голкіпер господарів Гульєльмо Вікаріо, однак “Челсі” таки зумів реалізувати чисельну перевагу. На 75-й хвилині Ніколас Джексон розстріляв порожні ворота після передачі Стерлінга.

Через чотири хвилини “Тоттенгем” удев'ятьох спромігся відправити м'яч у сітку воріт “Челсі”, але після перегляду відеоповтору гол Еріка Даєра було скасовано через положення поза грою.

А в компенсований час “пенсіонери” забили ще два голи. Обидва рази відзначився Джексон, який таким чином завершив поєдинок з хет-триком.

Зазначимо, що Мудрик пробув на полі до фінального свистка. На 89-й хвилині Михайло влетів у воротаря “Тоттенгема”, за що отримав від арбітра жовту картку. Міг українець і забити, але в моменті з останнім голом Джексон вирішив не віддавати на порожні ворота Мудрику, а пробив сам.

Огляд матчу

Після цього переможного матчу “Челсі” з 15 очками піднявся на десяте місце в АПЛ. “Тоттенгем” (26 балів) зазнав першої поразки в цьому сезоні та залишився на другій позиції, поступаючись лідеру “Манчестер Сіті” одним заліковим пунктом.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Мудрика 12 листопада прийме “Манчестер Сіті”, а “шпори” днем раніше на виїзді зійдуться з “Вулвергемптоном”.

Читайте також:

Вихід Зінченка на заміну не врятував: “Арсенал” зазнав першої поразки в сезоні АПЛ (відео)

“Манчестер Сіті” знищив “Борнмут” Забарного та вийшов на перше місце в АПЛ (відео)

“Евертон” з голом Миколенка не втримав перемогу над командою екстренера “Шахтаря” в АПЛ (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *