Було три постріли: нові подробиці розстрілу російського льотчика в Енгельсі

за кордоном

Російські Telegram-канали повідомили подробиці інциденту з командиром екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 майором Олегом Стегачовим. У нього, за інформацією ГУР Міноборони, стріляли у місті Енгельсі, де розташована авіабаза, з якої злітали російські літаки для ударів по Україні.

За повідомленням Telegram-каналу Baza, Стегачов і його друг – командир вогневих установок у відставці на ім’я Сергій – були поруч з гаражами на вулиці Петровського, коли пролунали три постріли. 

Після приїзду поліції на місці було виявлено три гільзи начебто від травматичної зброї та металеву колбу-наконечник. 

Російські пропагандисти не уточнили, чи було поранено Стегачова. Натомість вони запевняють, що військовий льотчик нібито пішов у відставку ще до широкомасштабного вторгнення Росії в Україну і зараз працює в Красноярській комерційній авіакомпанії. Однак, чому він у п’ятничний вечір перебував у місті Енгельсі – за 3,5 тисячі кілометрів від місця своєї “цивільної роботи”, пропагандисти не пояснюють. 

Інший російський Telegram-канал Fighterbomber заявляє, що льотчик внаслідок інциденту потрапив до лікарні з несерйозним пораненням після “побутового конфлікту”.

Офіційних заяв від Міноборони РФ з приводу розстрілу російського льотчика досі не було.

Нагадаємо, 26 грудня 2022 року внаслідок удару безпілотника по аеродрому “Енгельс-2” міг бути знищений пункт управління авіабази. За інформацією міноборони РФ, внаслідок удару загинули троє російських військових. За іншими даними, тоді загинули 17 російських військових.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *