“Барселона” з голом та вилученням 18-річного таланта здобула перемогу в матчі Ла Ліги (відео)

Спорт

“Барселона” на виїзді розібралася з “Алавесом” у матчі 23-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на “Естадіо Мендісорроса” завершився з рахунком 1:3.

“Синьо-гранатові” вийшли вперед на 22-й хвилині – Роберт Левандовський забив після передачі Ілкая Гюндогана.

На старті другого тайму каталонський клуб зміцнив свою перевагу – Гюндоган відзначився голом на 49-й хвилині, скориставшись пасом Педрі.

Господарі поля невдовзі скоротили відставання – на 51-й хвилині точного удару завдав Саму Омородіон.

На 59-й хвилині замість Гюндогана на поле вийшов 18-річний нападник Вітор Роке, який минулого матчу приніс “Барселоні” перемогу над “Осасуною”.

Цього разу бразильський талант знову змусив про себе говорити. На 63-й хвилині він відправив третій м'яч у ворота “Алавеса”, асист заніс до свого активу 17-річний іспанський захисник Ектор Форт.

А зовсім скоро Роке був вилучений з поля, отримавши по жовтій картці на 67-й і 72-й хвилинах. Утім, на підсумкок гри це не вплинуло – підопічні Хаві впевнено довели справу до перемоги.

Огляд матчу “Алавес” – “Барселона”

Після цього матчу “Барселона” (50 очок) посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги. “Алавес” (26 балів) розташовується на 12-й сходинці.

У наступному турі “Барселона” 11 лютого прийме “Гранаду”. Днем раніше “Алавес” на своєму полі зустрінеться з “Вільярреалом”.

Нагадаємо, минулого тижня після поразки у поєдинку Примери проти “Вільярреала”головний тренер “Барселони” Хаві оголосив, що залишить команду після завершення поточного сезону.

Читайте також:

Реал Мадрид – Атлетіко: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 23-го туру Ла Ліги

Гол Яремчука приніс “Валенсії” перемогу над абсолютним аутсайдером чемпіонату Іспанії (відео)

На черзі очна битва за лідерство: “Баварія” та “Баєр” синхронно перемогли у 20-му турі Бундесліги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *