Українська дуель в Італії: “Дженоа” Малиновського розділила очки з “Емполі” Коваленка (відео)

Спорт

“Дженоа” Руслана Малиновського зіграла внічию проти “Емполі” Віктора Коваленка у виїзному матчі 23-го туру італійської Серії А. Українське дербі завершилося з рахунком 0:0.

Незважаючи на пристойну кількість ударів по воротах (15 проти 10 на користь “Емполі”), жодній з команд забити так і не вдалося. За очікуваними голами майже рівність – 0,47 на 0,56 на користь “Дженоа”.

Догравали поєдинок “грифони” в меншості – на 90+2-й хвилині другу жовту картку заробив Коні Де Вінтер.

Малиновський вийшов у стартовому складі “Дженоа” та був замінений у перерві. Ймовірно, Руслан отримав пошкодження. Коваленко розпочав матч на лавці для запасних і з'явився на 71-й хвилині. Тож на полі українці так і не перетнулися.

Огляд матчу “Емполі” – “Дженоа”

Після цього матчу “Емполі” (18 очок) продовжує йти в зоні вильоту на передостанній, 19-й позиції Серії А. “Дженоа” (29 балів) посідає 11-те місце.

У наступному турі команда Коваленка 9 лютого на виїзді зіграє із “Салернітаною”, а клуб Малиновського 11 лютого прийме “Аталанту”.

Нагадаємо, цього тижня Малиновский став повноцінним гравцем “Дженоа”. Генуезький клуб викупив контракт 30-річного українця у французького “Марселя”.

Читайте також:

Реал Мадрид – Атлетіко: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 23-го туру Ла Ліги

Гол Яремчука приніс “Валенсії” перемогу над абсолютним аутсайдером чемпіонату Іспанії (відео)

“Евертон” з Миколенком на останніх хвилинах вирвав нічию в матчі АПЛ проти “Тоттенгема” (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *