Що буде в тренді 2024 року: 7 речей, які цьогоріч мають бути у кожної модниці

Різне

Трендові речі швидко виходять з моди. Тому бажано мати в гардеробі одяг, який  може послужити не один сезон та не буде старомодним. 

Стилістка Олена Шевченко рекомендує мати такі речі у своєму гардеробі. Вони будуть в тренді цього року та актуальними ще довго. Власне це класика, яка стала трендом. 

Джинси індиго

“Мінімалістичні джинси без потертостей, зайвої фурнітури та деталей насиченого синього темного кольору. Основна умова — легкий обʼєм та повномірна довжина”.

Джинси кльош

За словами стилістки” це простий та дієвий спосіб намалювати собі ноги «від зубів». Головне, щоб кльош був делікатний, від коліна, а колір рівномірний”. І  по менше  еластану.

Шкіряна спідниця

В трендах спідниці-олівці. Експертка радить обирати або «на запах», або з розрізом.  Така спідниця завжди виглядатиме сексуально, гарно та привертати увагу. 

Сукня у квітковий принт

Класикою є квітковий принт для романтичних суконь. Якщо вона вписується у ваш гардероб, Олена Шевченко рекомендує купувати їх. Головне, щоб сукні була пропорційна до  статури. І не потрібно одягати на себе «штори» в густу квіточку чи дрібний, тьмяний, рябий принт від якого в очах мерехтить. 

Костюм в офісному стилі або костюм в тонку смужку.

Костюм-трійка в тренді вже кілька років і найближчими рокам він також буде в топі актуального. До того ж купуючи один костюм,  можна створювати багато образів з трьома речами, які ви отримаєте. 
Стилістка радить звернути увагу на костюми в тонку смужку, який буде у тренді цього року. І не забувайте — сучасний, діловий костюм має легкий оверсайз. Костюми по фігурі — це мода 15-річної давнини. 

Штани-сигарети

За словами експертки цей фасон просто топ цього року. Частіше за все личить він фігурам з вузькими стегнами. На таких штани дуже часто є стрілки, тому потрібно памʼятати правило — якщо стрілка на стегнах розтягнулась, коли ви одягнули штани, значить вони замалі.

Мінімалістична максісукня в офісному стилі

“Це база, основа, ґрунт”. Відсутність  зайвих деталей, «базовість» фасону дозволить носите таку сукню не один рік, стилізуючи під актуальні тенденції —  під піджак, під косуху, під пальто, тренч…

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *