Періс Гілтон замилувала романтичними фото з чоловіком і ніжно привітала його з 43-річчям

Гламур

Американська світська левиця Періс Гілтон повідомила про свято в її родині. Чоловік зірки – бізнесмен Картер Реум – святкував день народження.

Коханому Періс 5 лютого виповнилося 43 роки. Тож, у своєму Instagram світська левиця присвятила чоловікові допис із привітаннями, де адресувала йому чимало приємних слів з побажаннями. Зокрема, Періс подякувала коханому за чудову сім'ю, яку вони разом створили, а також за те, що він робить її неабияк щасливою.

“З днем народження, коханий! Кожного разу, коли я дивлюся в твої очі, я відчуваю, що я вдома! Кожен день з тобою – це казка! Я неймовірно вдячна за наше спільне життя та за всі пригоди, які на нас чекають! Кохаю тебе безмежно! Не можу дочекатися, щоб разом створити ще багато чудових спогадів у всьому світі”, – звернулася до коханого Періс.

Також світська левиця поділилася їхніми романтичними фото. Зокрема, Гілтон показала, як вони з Реумом подорожували, насолоджувалися відпочинком, дарували одне одному солодкі поцілунки та обійми і проводили час разом.

Нагадаємо, нещодавно в родині Періс Гілтон теж було особливе свято. Син знаменитості Фенікс святкував свій перший день народження. Зірка показала, яке свято влаштувала для хлопчика.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *