Жінка дізналася про суперечку чоловіка з колегами і хоче розлучення: в чому суть офісного парі

курйози

Жінка замислилася про розлучення після того, як дізналася, що її чоловік спочатку переслідував її в рамках брутальної суперечки між чоловіками в їхньому офісі.

Вона написала в Atlanta Black Star, що у 20 років прийшла працювати до колцентру.

Коли її колеги дізналися, що вона – донька проповідника і досі незаймана, вони влаштували парі. Чоловіки посперечалися, хто ж позбавить її цноти.

“Я очікувала, що ця інформація спричинить остракізм, але насправді вона мала протилежний ефект, – пояснила жінка. – Хлопці почали приділяти мені багато уваги, і я стала дуже “ходовим товаром”.

Вона сказала, що “втомилася” від своїх колег, за винятком її майбутнього чоловіка, з яким вона прожила понад десять років. Тому саме йому вона залишила свій номер телефону.

Вони спілкувалися годинами, почали зустрічатися і, зрештою, одружилися. Вона була щаслива у шлюбі, поки не дізналася про парі в офісі, коли колишній колега проговорився під час нещодавньої вечірки.

“Він проговорився, що в колцентрі було укладено парі, коли ми всі там працювали, – написала вона. – Я була розчавлена і дуже засмучена цим зізнанням”.

Коли пара повернулася додому з вечірки, вона запитала про це коханого і він зізнався, що брав участь у “дитячій” суперечці. Втім, чоловік також звинуватив свою дружину в “надмірній реакції”.

“Він сказав, що хоча парі його мотивувало, коли він познайомився зі мною, він закохався в мене і не шкодує, що одружився, – написала вона. – Я ясно дала зрозуміти, що я відчуваю до нього за те, що він зайшов так далеко, що одружився зі мною лише для того, щоб виграти парі і позбавити мене цноти”.

Жінка вважає це “грубим і огидним” і тепер “подумує про розлучення” після розмови з батьками.

Нагадаємо, жінка поділилася секс-відео сина та невістки з сусідами. Вона встановила приховану камеру в їхній спальні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *