Плацдарми ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: яка ситуація в Кринках — Гуменюк

Війна

Український прапор, який з’явився над селом Кринки на лівобережжі Херсонської області, свідчить, що Сили оборони України утримують цей плацдарм.

Про це повідомила на брифінгу у четвер, 8 лютого, начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк. 

“Присутність там українського прапора – це один з сигналів, зокрема й місцевим жителям, про те, що Сили оборони України продовжують боротьбу, продовжують утримувати свої позиції. Нікуди вони не поділися, як би цього не хотіли російські пабліки”, – зауважила вона.

За словами Гуменюк, підрозділи ЗСУ продовжують на лівобережжі бойову роботу – закріплення на позиціях. Водночас ворог не припиняє “м’ясних штурмів”, зокрема напередодні було чотири такі спроби.

“Характерним залишається те, що [в окупантів] продовжує діяти командирське ембарго на використання бронетехніки… Бачимо, що ворог вірить у Сили оборони України – економить бронетехніку. Щоб, коли прийде наша, їм було чим битися”, – констатувала Гуменюк.

Нагадаємо, Сили оборони підняли прапор України в селі Кринки на лівому березі Дніпра у Херсонській області, спростувавши заяви Z-пропагандистів щодо втрати контролю ЗСУ над селом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *