РФ скинула на Сумщину сім КАБів: є загиблі та поранені (фото наслідків)

Удень 9 лютого російські окупанти скинули 7 бомб на прикордонні громади в Сумському районі. Через ворожу атаку є жертви та руйнування.

Про це повідомила Сумська обласна прокуратура. 

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 9 лютого 2024 року близько 14 год окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, з території російської федерації здійснили авіаційний удар по території Сумського району. За попередніми даними, ворог скинув 7 авіаційних бомб типу “КАБ” на Юнаківську, Хотінську та Миколаївську громади.

Читайте провідні новини дня:

Унаслідок атаки ворога загинули троє людей. Чотири особи отримали поранення. Пошкоджено щонайменше чотири приватні житлові будинки, територію фермерського господарства, складське приміщення.

Нагадаємо, російська диверсійно-розвідувальна група, яка у суботу, 3 лютого, намагалася проникнути на територію Сумської області, втратила щонайменше трьох бійців.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *