Кекс із гарбуза: простий рецепт

Випічка і страви з борошна
  • Яйця, ванільний цукор та сіль збийте блендером до пишної піни. Додайте олію, корицю і ще збийте дві хвилини.
  • В окремій мисці змішайте борошно та розпушувач. До цієї суміші порціями додавайте рідку масу і перемішуйте лопаткою. Додайте корицю та гарбуз, натертий на дрібній тертці. Все добре перемішайте.
  • Силіконову форму для кексу змастіть вершковим маслом. Вилийте в неї тісто.
  • Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин.

Поради:

  • За бажанням в кекс можна додати родзинки, горіхи, курагу

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *