Сирні булочки: дуже швидкий рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. У мисці з'єднайте яйця, сир, цукор, ванільний цукор, олію та сіль. Збийте блендер до однорідної маси.
  2. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і замісіть тісто. За необхідності додайте ще трохи борошна.
  3. Далі поділіть тісто на 12 частин. Сформуйте кульки. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть збитим жовтком із молоком і посипте цукром.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25 хвилин.

Поради:

  • Сир можна використовувати будь-якої жирності.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *