Шоколадна ковбаса: рецепт улюбленої дитячої солодощі

Десерти
  1. Половину печива поламайте руками на маленькі шматочки. Другу – подрібніть у дрібну крихту за допомогою качалки або блендера.
  2. Горіхи подрібніть на середні шматочки та викладіть до печива.
  3. З'єднайте молоко, цукор, ванільний цукор, какао-порошок. Перемішайте. Поставте на повільний вогонь та за постійного помішування доведіть до кипіння. Зніміть із вогню, трохи остудіть і в гарячу суміш додайте м'яке вершкове масло, нарізане на шматочки. Перемішайте.
  4. Шоколадною сумішшю залийте печиво з горіхами. Добре перемішайте.
  5. Викладіть масу на харчову плівку, надайте їй форму довгастої ковбаси і щільно закрутіть краї зв'яжіть ниткою. Готову ковбаску поставте до холодильника на чотири години для застигання, а бажано на ніч.
  6. Готовий десерт звільніть від плівки і наріжте на шматочки.

Поради:

  • Можна зробити одну велику заготовину або розділити масу на дві або кілька частин меншого розміру.
  • Печиво використовуйте будь-яке.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *