“Вибух був, усе тріщало”: РФ вдарила по будинках Херсона, мешканці розповіли про пережите (відео)

Війна

Російські війська в ніч проти 21 лютого вкотре обстріляли Херсон, поціливши по приватних та багатоквартирних будинках. Поранено трьох людей.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Цієї ночі російські війська знову били по Херсону. Під вогнем – приватні та багатоквартирні будинки”, – вказав очільник ОВА.

Внаслідок ворожих обстрілів троє жителів Херсона отримали легкі поранення: дві жінки віком 57 та 39 років, а також 25-річний чоловік. Усім постраждалим лікарі надали медичну допомогу на місці.

“Під удар потрапила й домівки родин, які втікаючи від “великої води”, евакуювалася з мікрорайону Корабел. Цієї ночі їх нові оселі обстріляла росія”, – зазначив Прокудін

Він також опублікував відео з наслідками обстрілів та розповідями очевидців.

Зокрема, про пережите розповіла жінка, яка перебралася до іншого помешкання після затоплення її домівки внаслідок підриву ворогом ГЕС. Ворог розгромив і нове житло.

“Нас там два рази обстріляли, а потім затопили: 6 метрів стояла вода. Ми позбулися всього. Вибух був, усе тріщало, ми втекли в коридор і сиділи. Але що характерно, що воно летіло без звуку, не було бахкання цього. Тільки коли вже вогонь – тоді вже дуже-дуже страшно”, – розповіла жителька Херсона.

Читайте провідні новини дня:

До слова, в ніч проти 21 лютого окупанти вдарили по Україні дронами і ракетами. Сили ППО знищили всі 23 ворожі безпілотники.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *