“Кривбас” з шедевральним голом розгромив ЛНЗ у матчі-відкритті весняної частини УПЛ (відео)

Спорт

“Кривбас” здобув розгромну перемогу над ЛНЗ у матчі-відкритті 18-го туру та всієї весняної частини української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2023/24. Поєдинок на стадіоні “Колос” у Ковалівці завершився з рахунком 0:3.

Криворізький клуб вийшов вперед наприкінці першого тайму. На 41-й хвилині Сергій Шестаков зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Головна арбітриня матчу Анастасія Романюк після перегляду відеоповтору (VAR) призначила пенальті. Хрвоє Ілич завдав точного удару з 11-метрової позначки, забивши таким чином перший гол у весняній частині УПЛ.

На старті другої половини поєдинку підопічні Юрія Вернидуба подвоїли свою перевагу. На 53-й хвилині новачок “Кривбаса” Прінс Квабена Аду влучно пробив у дальній кут з лінії карного майданчика.

На 63-й хвилині криворіжці зробили рахунок розгромним, забивши гол-шедевр. Денис Кузик з-за меж штрафного майданчика надзвичайно ефектно поцілив у дальню “дев'ятку”.

Огляд матчу ЛНЗ – “Кривбас”

Після цієї перемоги “Кривбас” (37 очок) став одноосібним лідером чемпіонату України з футболу. Команда Вернидуба на три бали випереджає “Дніпро-1”, який провів на один матч менше. ЛНЗ (20 пунктів) посідає 10-ту позицію.

У наступному турі вітчизняної першості “Кривбас” 3 березня зіграє проти “Шахтаря”, а ЛНЗ 1 березня позмагається з “Поліссям”.

Читайте також:

“Шахтар” у Франції програв “Марселю” та вилетів з Ліги Європи (відео)

Ліга Європи: результати жеребкування 1/8 фіналу

“Аякс” проти “Астон Вілли”: результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги конференцій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *