Це не кадри із бойовика: один український штурмовик героїчно відбив атаку 10 окупантів (відео 18+)

Війна

На одному із напрямків один воїн 8 окремого гірсько-штурмового батальйону “Едельвейс” героїчно відбив атаку десятьох окупантів. 

Відео опублікувала 8-ма ОГШБ 10 ОГШБр “Едельвейс”. 

Героїчні дії українського військового змусили командира окупантів битися в істериці. Командир окупантів б’ється в істериці, вказуючи штурмовикам, що робити. “Заходити зліва…”, “Заповзти…”,”Закидати гранатами…”. “Бл*дь, вас одна людина стримує! Один! Десятьох”.

“Він не може осягнути, як стільки російського “м’яса” не може відбити позицію з одним бійцем. Звісно, адже загарбники не уявляють, на що здатні українці, захищаючи свою землю”, – йдеться у дописі до відео. 

Зазначається, що “героїчна подія сталася ще в грудні. Один-єдиний “едельвейс” утримує позицію, холоднокровно відбиваючи атаку десятьох окупантів. На відео добре видно, як орки, мов черв’яки, крутяться, повзають навколо окопа, де сидить наш боєць. Він професійно відганяє нашестя гранатами і автоматом”. 

Увага! Відео містить жорстокі сцени, які можуть шокувати. 18+

За інформацією пресслужби бригади, бій закінчився мертвими і скаліченими окупантами, яких методично нищила арта і дрони. Український воїн залишився живий-здоровий. Він змусив те, що лишилося від ворога, тікати, відстоявши позицію і дочекавшись підкріплення. 

Нагадаємо, керівник розвідки Кирило Буданов розповів, як в ГУР дізнались про підготовку росіян до нападу 24 лютого 2022 року.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *