“Баєр” укотре переміг на шляху до чемпіонства у Бундеслізі та побив рекорд “Баварії” (відео)

Спорт

“Баєр” обіграв “Майнц” у домашньому матчі 23-го туру німецької Бундесліги. Поєдинок на “БайАрені” в Леверкузені завершився з рахунком 2:1.

Підопічні Хабі Алонсо вийшли вперед уже на третій хвилині – Граніт Джака красивим дальнім ударом відправив м’яч у верхній ближній кут.

Гості зуміли швидко відігратися – на 8-й хвилині влучного удару завдав Домінік Кор.

Тривалий час “Майнцу” вдавалося стримувати тиск лідера чемпіонату, але на 68-й хвилині леверкузенці таки вирвали перемогу. Після дальнього удару Роберта Андріха голкіпер гостей Робін Центнер припустився грубої помилки і відбив м’яч просто у власні ворота.

Зазначимо, що завершував поєдинок “Майнц” у меншості – на 80-й хвилині пряму червону картку за жорсткий фол заробив Джессік Нганкам.

Огляд матчу “Баєр” – “Майнц”

Таким чином, “Баєр” встановив історичний рекорд – для підопічних Алонсо цей матч став 33-м поспіль без поразок в усіх турнірах (29 перемог та чотири нічиї). Раніше такої серії ніколи не мав жодний німецький клуб. Леверкузенці побили досягнення “Баварії”, яка не програвала 32 поєдинки поспіль у 2019-2020 роках.

“Баєр” (61 очко) на вершині Бундесліги до 11 балів збільшив свій відрив від найближчого переслідувача “Баварії”, яка провела на матч менше. “Майнц” (15 пунктів) йде в зоні вильоту, посідаючи передостаннє місце.

У наступному турі “Баєр” 3 березня на виїзді зіграє з “Кельном”. Днем раніше “Майнц” прийме “Боруссію” Менхенгладбах.

Читайте також:

“Кривбас” з шедевральним голом розгромив ЛНЗ у матчі-відкритті весняної частини УПЛ (відео)

Ла Ліга: розклад і результати матчів 26-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, турнірна таблиця

АПЛ: розклад і результати матчів 26-го туру чемпіонату Англії з футболу, турнірна таблиця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *