Ольга Фреймут показалася на рідкісних кадрах з друзями у Лондоні і показала, як вони проводять час

Гламур

Українська ведуча Ольга Фреймут, яка наразі проживає у Великій Британії, відвідала концерт українського гурту “Бумбокс“.

Так, знаменитість у пам'ятний день 24 лютого долучилася до благодійного концерту, частина коштів з якого йде українському війську. До слова, Ольга одягла патріотичну брошку у формі герба України й запросила друзів.

Фреймут у себе в фотоблогу поділилася атмосферою того дня. Зокрема, зняла фрагмент виступу гурту “Бумбокс” на сцені та показала публіку, яка зібралася послухати улюблені треки. Все довкола було у синьо-жовтих стягах, а дехто накинув рідний прапор на плечі, підспівуючи солістові Андрію Хливнюку.

Також знаменитість поділилася емоційним фото зі своїм найближчим колом, зробленим під час благодійного концерту. А до того Ольга показалася у громадському транспорті з її прихильницею після мітингу в центрі Лондону на підтримку України.

Нагадаємо, нещодавно пісню українського гурту “Бумбокс” цинічно виконала коханка Путіна Катерина Мізуліна. Кремлівська маріонетка виступила з нею перед російськими курсантами в Тюмені й отримала відповідь від фронтмену Андрія Хливнюка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *