Зеленський приїхав до Саудівської Аравії: що відомо про візит

Політика

Глава держави Володимир Зеленський у вівторок, 27 лютого, перебуває з робочим візитом у Саудівській Аравії, щоб обговорити українську Формулу миру.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

“Прибув до Саудівської Аравії, щоб продовжити наш регулярний діалог із Його Високістю Спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом. Тема номер один – Формула миру. Торік у Джидді ми провели результативну зустріч на рівні радників щодо її реалізації. Зараз упритул наблизилися до проведення першого Саміту миру й розраховуємо на продовження активної підтримки з боку Саудівської Аравії”, – повідомив глава держави.

Крім того, Зеленський планує обговорити повернення полонених і депортованих українців.

“Лідерство Саудівської Аравії вже сприяло звільненню наших людей. Впевнений, що й ця зустріч принесе результати”, – додав Зеленський.

Лідери країн також обговорять перспективні напрями економічної співпраці та участь Саудівської Аравії у відбудові України.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що президент Зеленський планує відвідати Вірменію наступного тижня на тлі зростання напруженості між Єреваном та Москвою. Візит відбудеться, ймовірно, 4 березня, повідомляють джерела, додавши, що тоді Зеленський також поїде до Азербайджану.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *