На Закарпатті голова ТГ просив у матері загиблого героя кошти на перевезення тіла – журналіст

Події

У Керецьківській громаді на Закарпатті, де торік у грудні місцевий депутат підірвав гранати під час засідання, стався новий скандал.

Про це пише журналіст і депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі.

“Військовослужбовець Максим Андрійчук у соціальній мережі Facebook опублікував відеозапис, на якому невідома особа стверджує, що (голова Керецківської ТГ. – Ред.) Михайло Мушка просив у матері загиблого захисника 9 000 гривень на транспортування тіла до рідного села Керецьки”, – йдеться в повідомленні.

Йдеться про 40-річного військового Михайла Гецка, який загинув 17 лютого на Лиманському напрямку.

На опублікованому аудіозаписі невідома жінка розповідає, що в селі родичі та знайомі загиблого героя назбирали 12 тис. грн і віддали ті гроші.

“Але не знаю, кому ті гроші віддали”, – зазначає жінка.

Раніше Глагола писав, що Михайло Мушка є представником забороненої в Україні партії “Опозиційна платформа – За життя”. А в березні 2021 року йому повідомили про підозру за отримання хабара. Під час вибуху гранати у приміщенні сільради Михайло Мушка зазнав поранення середньої тяжкості.

Нагадаємо, що 15 грудня 2023 року депутат Керецківської ТГ на Закарпатті під час сесії підірвав гранати. Внаслідок вибуху постраждали 26 людей. 16 грудня один з чоловіків помер у лікарні від отриманих травм.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *