Під час “доленосного” спічу Путіна заснули представники влади РФ (кумедні фото)

за кордоном

Під час послання президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів 29 лютого, задовго до закінчення спічу, в залі заснули представники всіх гілок влади Росії.

Про це пишуть російські пабліки в Telegram.

“На щорічному посланні Федеральним зборам, як зазвичай, не минулося без сплячої аудиторії”, – повідомляє “Можем объяснить”.

Зазначається, що заснули міністр будівництва Ірек Файзуллін і головний виконавчий директор “Роснефти” Ігор Сєчін. До них приєднався міністр сільського господарства Дмитро Патрушев – син голови Радбезу, якого називають потенційним “наступником” Путіна. Також заснув єпископ Російської православної старообрядницької церкви митрополит Корнилій, а також Андрій Фурсенко – колишній міністр освіти і нинішній помічник президента Росії.

За даними ресурсу, сонливість, яка охопила глядачів 19-го послання, зазначив навіть “воєнкор” Олександр Сладков, який перебував у залі.

“До кінця години в залі почалося “падіння телефонів на підлогу”, гучні звуки нікого не лякають. Кимарять деякі. Даремно – цікаві речі говорить лідер”, – заявив пропагандист.

На оприлюднених фото зафіксовано, як російські чиновники дрімають, сидячи в оточенні численних колег.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що “ми зробимо все”, щоб вирішити всі завдання “спеціальної військової операції” в Україні.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *